Custom-built gaming-pc's op aanvraag

mijn werkwijze

  • Onderdelen uitzoeken voor de pc: Ik doe dit op basis van uw eisen en budget. U hebt inspraak op de onderdelen die in uw pc komen. U kunt bijvoorbeeld een kast of grafische kaart uitkiezen.
  • De pc bouwen: Ik bouw de pc. Dit doe ik zodra ik alle onderdelen binnen heb. Vaak dezelfde dag of de dag erop is de pc gebouwd.
  • De pc installeren: Ik installeer de pc met het besturingssysteem naar keuze. Vaak is dit Windows 10/11 Pro. Dit is inbegrepen bij de totale prijs. Ook installeer ik de drivers en RGB-software.
  • Benchmarking: Ik test alle onderdelen of ze naar verwachting presteren. Ik meet de temperaturen, stabiliteit en performance (FPS). Ik los eventuele problemen op.
  • Ondersteuning: U krijgt kosteloos hulp bij uw pc. Ik kan u bijvoorbeeld uitleggen hoe u een 144 hz monitor aansluit en instelt. Ook wanneer u de pc al een tijdje gebruikt, bied ik ondersteuning aan.
  • Foto’s: Ik stuur u foto’s van de onderdelen zodra ze binnen zijn. Ook fotografeer ik de pc in verschillende kleuren als die gebouwd en geïnstalleerd is. Ik kan die foto’s op uw pc zetten of opsturen. Note: Tegenwoordig gebruik ik een betere camera. Veel pc’s op mijn website zijn gefotografeerd met een oude camera.
  • Marketing: Ik kan u vragen of ik de foto’s en aanvraag voor marketing mag gebruiken. Ik gebruik nooit zonder uw toestemming de foto’s en aanvraag voor mijn marketing. Alle geleverde aanvragen die u ziet op deze site en andere media zijn met toestemming gepost. Alle pc’s op deze site zijn eerdere aanvragen.
  • Levering van de pc: Het is wenselijk dat u of iemand namens u de pc ophaalt met de auto. Verzending met de post is een risico voor de onderdelen van de pc. Een grafische kaart kan bijvoorbeeld afbreken als het pakket niet voorzichtig behandeld wordt.
  • Garantie: Op elk onderdeel zit tenminste 2 jaar garantie. Bij sommige onderdelen is de garantie 3, 5 of zelfs 10 jaar. Ik geef u de factuur van de webshop waar de garantieduur per onderdeel opstaat. Met deze factuur kunt u de garantie claimen. Dit kan ook via mij.

Meestal doe ik enkel nieuwe onderdelen, maar grafische kaarten bied ik weleens refurbished aan vanwege de crisis. Dit scheelt meestal rond de 150 euro.

Ik test de grafische kaarten met stress tests. Ik monitor de stabiliteit en temperaturen. Ik kijk of de fans draaien en de LEDs het doen. Ik vervang onderdelen indien nodig, zoals: koelpasta (en thermal pads), fans, behuizing, backplate en LEDs.

Standaard worden alle onderdelen getest.

Doelen

Aanvraag

Email: ardinbakker@gmail.com